Sluit
Volg voor inspiratie
Menu

‘Het is het verhaal dat een merk laat stralen’

Over Kees de Vos
MEI2589 1b

‘Schoonheid kan niet zonder inhoud en inhoud niet zonder de allure van schoonheid om te kunnen stralen. Inhoud wordt beter begrepen als je deze niet alleen helder maar ook prachtig brengt. Alleen zo krijgt authenticiteit de ruimte.’

 

Kees de Vos begon zijn carrière in het uitgeversvak. Bij de Staatsuitgeverij werkte hij aan prachtige kunstuitgaven, wat hem inspireerde om naar de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te gaan. Daar ontwikkelde hij zijn creatieve kant en specialiseerde hij zich in visuele communicatie. De samenhang tussen beeld en typografie. De kracht van heldere visuele uitingen. De emotie die een boodschap nodig heeft. De directe relatie met de ontvanger van een medium. Het zijn deze elementen waar BrandStory zich nu mee onderscheidt.

Design Management

Innovatief ondernemen begint met een combinatie van vooruitstrevend denken en de moed om je te onderscheiden. Onderscheidend design en een sterke identiteit zijn de springplank voor groei en succes. Design Management ontwikkelt deze componenten en brengt zo design tot waarde. Dat is de kracht van BrandStory.

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, de mooie merken en de inspirerende organisaties waarvoor wij mogen werken.

Kees de Vos Owner Brandstory

Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving, 's-Hertogenbosch

Master in Design Management, Rotterdam

Brede ervaring

Dankzij medewerking aan een groot scala van projecten voor onderstaande bedrijven en instellingen heb ik een brede ervaring kunnen opbouwen.

Rabobank, Vanderlande industries, Nedap, Porsche, Commgres, HHNK Hoogheemraadschap, CSO ruimte-milieu-water, CAIW, Scheuten Glas, JAS joint analytical systems, Stam en de Koning, Panasonic, Gemeente Helmond, Master it, TenCate, 5 sterren Noordoost Brabant, Peka Kroef, Desso, Slagharen, Stibbe, HiLL, IT-University, Elho, Ministerie van Justitie, Provincie Noord Brabant, Merial animal health, Feenstra verwarming, Enrico.

Als mede-eigenaar van Storytelling Company bv werkte ik onder andere voor: MS fonds, Deli-HTL, LambWeston, Gemeente ’s-Hertogenbosch, Heineken, BCD Travel, Hilverda, Sligro, Suikerstichting, B/E Aerospace, Wovesto Woningcorporatie, BDO, Randstad, Lidl, Luchtverkeersleiding Nederland, COKD, Stiho, SVU woningcorporatie, Brabantzorg, Woonbelang Veghel, SMA roger lenssen, CSU, SKE, Das rechtsbijstand, Banning advocaten, Regina Coeli.

Logos 04

Fotografie: Fotostudio Zien, Ruud Hoornstra

Terug naar boven